Bizimilim geleneğimizde “yüz yüze iletişim”in temel bir yeri vardır. Bu iletişim tarzında,muhataplar arasında deveran eden sadece “malumat” değildir.
Bizinanırız ki, söyleyenden de, dinleyenden de, söylenenden ve söyleniş biçimindende hâsıl olan, belki dile kolaylıkla dökülmeyen, ama mutlak sûrette hissedilen,yaşanan “bir şey” vardır. Biz onun adını bazen “rahmet”, bazen “feyiz”, bazen“bereket” şeklinde telaffuz ederiz.
Elinizdekikitap, “bize ait olan”ın, daha doğrusu “bizim ait olduğumuz”un keşif, idrak veintikali adına muhtelif zaman ve ortamlarda yapılmış söyleşilerden oluştu.
Adına“Modernleşme” denen “savrulma serüveni” içinde yerinden oynatılmış ne varsatekrar yerine iadesi yolunda küçük de olsa bir katkı sunabildiğimizdeçabalarımız hedefine ulaşmış olacaktır.
Yayın Tarihi: 16.05.2022
ISBN: 4458000105601
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 512
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm
Ebubekir Sifil Hoca'nın tüm kitaplarını satın almak mı istiyorsunuz? Buraya tıklayınız.